четвер, 5 квітня 2012 р.

Ecommis Plus


Дворівнева навчальна програма з е-комерції для обслуговування інформаційного суспільства в Росії, Україні та Ізраїлі 516813-TEMPUS-1-2011-1-LTTEMPUS-JPCR  детальніше
________________________________________________________


2-4 квітня 2012 р. у Берлінському технічному університеті відбулася координаційна нарада ключових персон проекту Tempus ECOMMIS. У нараді брала участь контактна особа програми Ecommis Plus в ПУЕТ д.е.н, професор Макарова М.В.


У ході наради були заслухані звіти цільових університетів про хід виконання проекту за перші 6 місяців. Даний звіт включав аналіз діючих навчальних планів в області тематики проекту, інформацію про робочу групу проекту, заходи у рамках поширення інформації про проект серед споріднених університетів, у ЗМІ тощо.

Наш університет був запрошений на нараду координатором проекту від Одеського національного економічного університету проф. кафедри економічної кібернетики Меджибовською Н.С. Крім ПУЕТу угоду ECOMMIS-Plus  підписали представники Вінницького національного аграрного університету).

У ході наради європейськими університетами – учасниками проекту був представлений огляд розроблюваних навчальних матеріалів.

Проведено зустріч і переговори про співробітництво із представником найвідомішого розроблювача корпоративних інформаційних систем SAP.

Також був проведений тренінг по поширенню досвіду в області методики розрахунку пунктів ECTS і опису навчальних планів/дисциплін при їхній розробці. Відбувся обмін досвідом із представниками команди проекту Tempus PROMENG.

У рамках наради була проведена методична сесія «Використання міждисциплінарних досліджень для впровадження нових навчальних програм/модулів і/або нової методики викладання в області електронної комерції», на базі якої виданий збірник доповідей.

Доповідь Макарової М.В. "EDUCATIONAL WEB 2.0 PROJECTS OF THE E-COMMERCE" можна переглянути тут.


Немає коментарів:

Дописати коментар